De Onderlingen maakt zich op voor toernooi

HAARLO – Zondag 26 april houdt klootschietvereniging De Onderlingen uit haarlo weer haar jaarlijks terugkerend jeugdtoernooi voor iedereen tot 18 jaar. Opgave kan van 9.00 tot 9.45 uur bij H.C.R Prinsen. Zodat er om 10.00 uur gestart kan worden.

Er wordt gegooid in de buurtschap Olden Eibergen nabij het zwembad het Vinkennest. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf personen. Het wordt wel aangeraden om per groepje één of twee volwassen mee te laten gaan als begeleiding.

Wil je vooraf opgeven of heb je niemand die met jullie mee wil als schrijver of heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Mark Schutten, email: [email protected] of telefonisch 06-51 77 73 40.

Na afloop krijgen de winnaars een persoonlijk aandenken aan deze morgen. Materiaal en harken zijn aanwezig.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven