Eibergs café heeft druk paasweekend

EIBERGEN – Op zondag 12 april vanaf 22.00 uur staat de band ‘The Marshalls’ op het podium tijdens ‘Paasrock’ bij café de Stier. The Marshalls is een stevige rockband die bestaat uit vijf muzikanten. Ze spelen hardrock en rock ‘n’ roll uit de jaren zeventig.

Maandag 13 april is er vanaf 16.00 uur een ‘Paasjam’. Iedereen die kan spelen of zingen kan zich deze middag en avond melden bij Sander (de kastelein) en hij zal de jam zo begeleiden dat het een gezellige en muzikale jamsessie wordt.  

Dinsdag 14 april is er vanaf 20.00 uur een Pubquiz. De Pubquiz is een algemene kennisquiz welke bestaat uit 8 ronden met vragen, muziekfragmenten, foto’s en audiotracks. Men kan individueel meespelen of in een team van maximaal 5 personen. Een foutloze ronde levert een rondje van de zaak op en het winnende team ontvangt een leuke prijs.

Op alle avonden hebben bezoekers gratis toegang.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven