Sportwijzer viert alvast een feestje

Om de nominatie aan te kondigen en te vieren ontvingen Sophie Kolenberg en Marco Pierik alvast een taart uit handen van Margo MolenaarEIBERGEN – Sportwijzer B.V. is genomineerd als Leerbedrijf van het Jaar 2009. Het bedrijf dankt deze nominatie aan Calibris, kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport. De komende tijd gaat een jury het gemomineerde leerbedrijf bezoeken. Om zo een uitgebreid beeld te krijgen van de organisatie.

In 2005 ontving Sportwijzer haar erkenning al als leerbedrijf. Daarvoor dienen in de organisatie de leerwegen en processen voor aanstaande beroepskrachten afgestemd te zijn op alle betrokken partijen. Daarin spelen zowel de opleiding, de doelgroep(en), het leerbedrijf maar vooral de student een belangrijke rol. Ieder met een eigen interesse en voorkeur. Zeker sinds het competentie gerichte leren is ingevoerd, zijn deze processen nog belangrijker geworden.

Alle opleidingsfacetten liggen binnen Sportwijzer schriftelijk vast en de uitvoering ervan wordt permanent bewaakt. Sportwijzer is voor de competitie Leerbedrijf van het Jaar ingedeeld in de sector sport, waarvoor zij meerdere stageplaatsen biedt voor het middelbaar en hoger onderwijs. Daarnaast biedt zij ook stageplaatsen aan personen in de stromingen zorg en welzijn. Nog voor de zomervakantie zal bekend worden of het voor Sportwijzer bij deze eervolle nominatie blijft, of dat Sportwijzer haar opleidingsinspanningen tot de hoofdprijs zullen leiden.

Om de nominatie aan te kondigen en te vieren ontvingen Sophie Kolenberg en Marco Pierik alvast een taart uit handen van Margo Molenaar, adviseur voor Calibris.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven