Stichting presenteert kermisprogramma

Stichting Draaimolen heeft vrijdag haar kermisprogramma gepresenteerdEIBERGEN – Stichting Draaimolen heeft vrijdag haar kermisprogramma voor 17 tot 20 april gepresenteerd. Naast het oer-Hollandse vermaak op de Brink is de stichting er in geslaagd een groot bij programma aan te bieden. Voor het eerst is er tijdens de Eibergse kermis een overdekt podium waar tal van activiteiten gaan plaatsvinden.

Op vrijdag 17 april vindt zoals gebruikelijk om 19.00 uur een openingsact plaats, speciaal voor de kinderen (locatie De Brink) dit keer is het een optreden van Shaun het Schaap. Direct na deze kinderact zal op het podium een karaoke-wedstrijd worden gehouden onder leiding van Andre Nijman bekend van Jovink en de Voederbieters. Rond 21.00 uur volgt er een optreden van de Spitfires.

Op zaterdag 18 april zal het podium vanaf 15.00 uur in het teken staan van de kinderen. Warboel zorgt voor een kindertheater, ze spelen kinderliedjes die variëren van house tot rock and roll. Het is een voorstelling waarin de kinderen massaal betrokken worden. De ene keer lachwekkend, de andere keer ontroerend. Alle kinderen die de voorstelling bezoeken krijgen een vrijkaartje voor een van de kermisattracties. Ook zal het podium op zaterdagavond vrijgemaakt worden voor het optreden van een drietal bands. Vanaf 20.30 uur kunt u onder andere genieten van Sentisix, Meuk en The Clint Camaro Chronicles. Tegen 22.00 uur zal het optreden even worden onderbroken om met zijn allen te genieten van een spetterend vuurwerk (locatie plusmarkt).

Zondag 19 april is er de traditionele warenmarkt (13.00 uur tot 18.00 uur) vanaf 15.00 uur kunt u wederom genieten van een tweetal bands op het podium. Deze bands El Rio Trio en Bugaboo tang waren afgelopen jaar nog te bewonderen op het Eggbilly-festival in Eibergen.

Ook op maandag 20 april zal het podium vanaf 12.00 uur in het teken staan van louter muziek. In deze bands spelen een of meerdere Eibergenaren Volgorde en tijdstip van optredens:

X-ittRock 12.00 uur – 13.30 uur
Raclomes 14.00 uur – 15.00 uur
Senaka 15.00 uur – 16.00 uur
Epsilon 16.15 uur – 17.15 uur
Knox  17.45 uur – 19.15 uur
Just for fun 19.45 uur – 21.15 uur

Naast al het muzikale geweld op het podium zal ook in de diverse horeca-gelegenheden volop live-muziek te bewonderen zijn.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven