Touwtrekken: Felle strijd in Eerbeek

EERBEEK – Zondag werd de tweede ronde touwtrekken in gewest Oost afgewerkt. Kenmerkend voor deze wedstrijddag waren de felle wedstrijden. Er was wisselend succes voor de Berkellandse ploegen.

Vios Bison wist zich in de jeugd goed staande te houden. Werd in de eerste ronde nog de volledige winst behaald, nu werden de Beltrumse tweede. Alleen de ploeg van OKIA was te sterk voor ze. Samen voeren ze nu de lijst aan. In de 680 klasse werden felle wedstrijden getrokken wat door het ‘warmte’ niet door iedereen goed verwerkt werd. OKIA werd overtuigend dagkampioen. Eibergen dat drie basisspelers miste kon geen goede lijn in het team krijgen. Dit resulteerde in een gedeelde vierde plaats met het Borculose Heure. Dit team presteerde ook beneden haar kunnen. Hierdoor wist het team van Koapmansboys zich in de top drie te trekken. Vios Bison werd keurig tweede.

In de damesklasse werd vooral veel strijd geleverd om de podium plaatsen. Eibergen dat vorig toernooi op de vierde plek eindigde wist zich nu met veel inzet naar een knappe tweede plaats te trekken. Hierdoor staan ze in de totaalrangschikking stevig op een derde plaats. In  de 640 klasse had Eibergen zich knap hersteld, na het mindere optreden in de 680. Met veel overtuiging werd de tweede plaats bereikt. Ook een gelijkspel tegen winnaar Okia zat erin maar werd ternauwernood gemist. 

Bisons en Heure leverden onderling een zware strijd wat wel in een gelijkspel eindigde. Ze eindigden respectievelijk op een derde en vijfde plaats.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven