UVV toert met ouderen naar Groesbeek

EIBERGEN – De  UVV afdeling Eibergen en de gezamenlijke kerken organiseren op woensdag 13 mei een busreis voor ouderen. De tocht gaat richting Groesbeek, waar een bezoek wordt gebracht aan het Bevrijdingsmuseum. Na de ontvangst met een kop koffie is er hier een rondleiding.

Vervolgens wordt, eveneens in Groesbeek, gedineerd in restaurant De Gelderse Poort. Aansluitend is er een tocht per ‘zonnetrein’ door het prachtige landschap van de Ooypolder. Ook wordt er dan nog iets gedronken.

Het vertrek is om 8.15 uur bij verzorgingstehuis De Meergaarden en om 8.30 uur vanaf het Zwikkelaarsplein. Men hoopt rond 18.00 uur weer in Eibergen terug te zijn.

De kosten bedragen 50 euro per persoon. Opgave is mogelijk bij Helma Wientjes, Maat 27, Eibergen, tel. 0545-476786 of bij Alie Bruntink, Lariksweg 6, Eibergen, tel. 0545-471276.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven