Verhalen en muziek op Borklose middag

BORCULO – Donderdagmiddag 23 april van 14.00 tot 16.00 uur staan de deuren van de bibliotheek in Borculo open voor een gezellige  en culturele middag. Mevrouw Meutstege uit Geesteren leest voor uit eigen werk, over haar jeugd in het Geesterse Brook en de natuur.

Haar eerste boekje ‘Aorne Gadden’ verscheen in het najaar van 2003. Ook een tweede bundel is verschenen ‘Havergeste’, boordevol met gedichtjes en verhalen. De heer Landkroon, afkomstig uit Neede omlijst de middag met harmonicamuziek. Hij is ondermeer bekend door de folkloristische dansgroep ‘De Needse Havezathe Dansers’.

Verder heeft de Historische Vereniging Borculo foto’s tentoongesteld van oud-Borculo, en vertellen de medewerksters over de ‘dienst Boek aan Huis’, een speciale service van de bibliotheek. De dienst Boek aan Huis bezorgt boeken en tijdschriften thuis wanneer men niet naar de bibliotheek kan komen door een handicap of ziekte.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven