Verwendag voor vrouwen met kanker

NEEDE – Bewustwordingcentrum Neede organiseert een verwendag voor vrouwen met kanker.

Op 24 mei worden dertig vrouwen die getroffen zijn door kanker in de watten gelegd. De dag start om 9.30 en duurt tot 16.30 uur, of tot zolang men aanwezig kan zijn. Op het programma staat een kapper, visagiste, pedicure, manicure, stoelmassage en voetmassage. De dag wordt gesponsord door Eibergse bedrijven.

Men kan deelnemen aan tai-chi en yogales en na alle behandelingen wordt er een portretfoto gemaakt. Tussen de middag is er een uitgebreide lunch. Indien u vrouwen kent die graag op deze dag eens verwent dienen te worden, meldt hun dan aan via de website www.bewustwordingcentrumneede.nl. Veel vrouwen zijn te bescheiden zichzelf aan te melden of achten zich niet ziek genoeg.

Maar alle vrouwen die ook maar enigszins met kanker te maken hebben of hebben gehad zijn welkom. Als u zelf ook graag eens wilt helpen de verwendag te laten slagen, meldt u zich dan ook aan dat kan bij  M. Klein Gebbinck tel. 06-55733458.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven