De Beuk trapt af met live muziek

afbeelding-nieuw-roy-8906.jpgEIBERGEN – De bands X-ittRock en Arrows 24 hebben donderdag De Beukweek geopend. “We moesten halsoverkop nog een andere band regelen. Op het programma stond Fully Completely. Dinsdag kregen we een telefoontje dat ze niet konden komen. Er was wat intern aan de hand”, zei Martijn Temmink.

Tot zondag staan er tal van activiteiten op het programma, vrijdag begint het darttoernooi. Belangstellenden kunnen zich die dag tot 19.30 uur nog in schrijven. Zaterdag wordt er een klootschietwedstrijd gehouden. De Beukweek wordt zondag afgesloten met een beachvolleybaltoernooi.

De organisatie is in handen van ‘De vrienden van de Beuk’. Alle activiteiten vinden plaats achter café De Beuk.

Klik hier voor het volledige programma.

[nggallery id=283]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven