De Eendracht geeft voorjaarsconcert

HAARLO – Muziekvereniging De Eendracht geeft aanstaande zaterdag haar voorjaarsconcert. Het concert begint om 20.00 uur en wordt gehouden in zaal Prinsen te Haarlo. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Alle onderdelen van de muziekvereniging werken aan dit concert mee en dit zorgt voor een gevarieerd programma. Zo zal er een optreden van de mini- en majorettegroep zijn en van de malletband onder leiding van Jeroen Kremer. Het harmonie orkest onder leiding van Gerben van Lochem zal een een aantal populaire en goed in het gehoor liggende werken ten gehore brengen.

Ook is er bij de muziekvereniging sinds dit jaar een mini drumband gevormd welke bestaat uit een aantal jonge slagwerk leerlingen. Deze enthousiaste groep zal, onder leiding van Jeroen Kremer, voor het eerst optreden tijdens het voorjaarsconcert van de Eendracht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven