De Regenboog winnaar touwtrektoernooi

regenboog-goed-beter.jpgEIBERGEN – Bassisschool De Regenboog heeft woensdagmiddag de wisselbeker in de wacht gesleept. Zij waren de sterkste op het Cameleon scholentoernooi dat georganiseerd werd door de  jeugd- en damescommissie van touwtrekvereniging Eibergen.

Ongeveer 250 leerlingen hebben meegedaan aan de wedstrijden op ’t Wievenveld. Totaal hadden zich 17 teams aangemeld van groep 5/6 en 12 teams van groep 7/8. De hele middag was er veel publiek om de jonge touwtrekkers aan te moedigen. Rond 16.30 uur werden de prijzen uitgereikt door Jan Barts en Mark Wilderink. De wisselbeker voor dit jaar ging naar de Regenboog A.

Uitslagen:
groep 5/6
1. De Regenboog B
2. De Berkel
3. Op d’n Esch A
4. de Schakel B
 
groep 7/8
1. De Regenboog A
2. De Regenboog C
3. Willem Sluiterschool
4. De Schakel A

[nggallery id=273]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven