Eibergenaar raakt rijbewijs kwijt

HENGELO/EIBERGEN – Een 44-jarige automobilist uit Eibergen raakte woensdagnacht zijn rijbewijs kwijt, omdat hij voor de derde keer onder invloed van alcohol een auto bestuurde.

Omstreeks 00.40 uur zagen agenten een automobilist geheel op de linker weghelft rijden van de Pentropsdijk te Hengelo. De tegemoetkomende politieauto moest uitwijken voor de automobilist om een aanrijding te voorkomen. De politie heeft de bestuurder op de Hasselerbaan aan de kant gezet. Aangezien het vermoeden bestond dat de automobilist, de man uit Eibergen, alcohol genuttigd had, werd de man meegenomen naar het politiebureau.

De ademanalyse op het bureau wees 1,25 promille. Omdat bij nader onderzoek bleek dat er vaker (twee keer) tegen de man een proces-verbaal is opgemaakt wegens het besturen van een auto onder invloed van alcohol, is het rijbewijs van de man ingevorderd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven