Expositie ‘Nieuw Werk’ in De Meergaarden

EIBERGEN – Dinsdag is in Livio De Meergaarden de expositie ‘Nieuw Werk’ van Truus Timmermans-Schurink uit Rekken geopend.

De expositie bestaat uit schilderijen die in het afgelopen jaar door Truus Timmermans-Schurink zijn gemaakt. Ze heeft geëxperimenteerd met nieuwe technieken en materialen, zoals de sjabloontechniek met terugkerende vormen zoals vazen en schapen. Maar er is ook geëxperimenteerd met vakken als grondvorm.

Vooral het schilderen vanuit het innerlijke gevoel maken haar werk uniek en origineel. De materialen die zijn gebruikt lopen uiteen van acrylverf met gel en zand, pasta en palmvezel. De schilderijen zijn te vinden in de gang direct rechts bij binnenkomst in De Meergaarden.

De expositie is tot september in De Meergaarden te zien.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven