Janet Timmerije toont haar nieuwe werk

afbeelding-nieuw-roy-8984.jpgEIBERGEN – Kunstliefhebbers hebben afgelopen weekend een kijkje genomen in het atelier van kunstenares Janet Timmerije aan de J.W. Hagemanstraat. Ze toonde daar haar nieuwste schilderijen. Tijdens de voorjaarsexpositie was er live muziek aanwezig, met medewerking van Erwin Boonk en Bennie Waanders.

Janet Timmerije is professioneel kunstenares. Ze is dagelijks in haar atelier te vinden. Ze schildert levendige, vrolijke en kleurrijke taferelen, waarbij zij in krachtige streken haar interpretatie van de wereld om zich heen weergeeft. Over de hele wereld zijn haar kunstwerken bekend.

In Amerika, Aruba, Australië, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië en Portugal worden haar doeken met grote regelmaat verkocht.

[nggallery id=292]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven