Man gewond na eenzijdig ongeval

kormelinkweg-023.jpgEIBERGEN – Een 23-jarige man uit Wageningen is zaterdag aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol een ongeval op de Kormelinkweg veroorzaakte. De man krijgt proces-verbaal voor het rijden onder invloed en gevaarlijk rijgedrag. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De automobilist reed omstreeks 13.45 uur met hoge snelheid over de Kormelinkweg in Eibergen richting de Molenweg. In een flauwe bocht kwamen hem twee fietsers tegemoet die hij ternauwernood kon ontwijken. Hierdoor verloor hij de macht over het stuur, raakte in een slip en belandde op de kop in een weiland. De man raakte lichtgewond en werd meegenomen naar het ziekenhuis waar hij een nacht ter observatie moest blijven.

In het ziekenhuis heeft men een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan duurt enige tijd. De auto moest worden afgesleept.

Brandweer Eibergen was ter plaatse om eerste hulp te verlenen.

[nggallery id=300]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven