Moeders verrast met vers ontbijtje

afbeelding-nieuw-roy-8531.jpgEIBERGEN – Een groep ondernemers moest zondag vroeg uit de veren. Om 8.00 uur werden de ontbijtjes voor de moederdagactie klaargemaakt. Veertig moeders uit Eibergen, Rekken en Beltrum zijn dezelfde dag verrast met een ontbijtje.

In de keuken van bakker en slager Boenders was het hard werken om alles optijd klaar te krijgen. Tussen 9.00 en 10.00 uur gingen de bezorgers op pad om de gewonnen ontbijtjes af te leveren.

Deze actie is in het leven geroepen door de Eibergse Ondernemers Vereniging (EOV), de winkeliers die hierbij aangesloten zijn vonden het een groot succes. Daarom wordt de actie volgend jaar ook weer opgezet.

Eerdere bericht: Ondernemers leggen moeders in watten

[nggallery id=266]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven