Piratenzender draait op hoogste punt

afbeelding-nieuw-roy-8744.jpgNEEDE – De redactie van Nieuws uit Berkelland werd zaterdagavond meerdere malen gebeld door inwoners van Neede. “Er staat een grote mast bij de Olde Mölle, wat is er aan de hand?. Is er een bijzondere oefening”, vertelt een tipgever aan de telefoon. We gingen op onderzoek uit. En kwamen er achter dat er een piratenzender aan het uitzenden was.

De piratenzender I.V.V. (Ideale Vinyl Vriendjes) heeft die avond op het hoogste punt van Neede gedraaid. Dat gebeurde naast de Olde Mölle met een mast van 80 meter hoog. Ze waren te horen in de ether op 95.00. De zender draait normaal in Noordijk, dit was de eerste keer in Neede. 

Het station is in mei 2008 opgepakt, vanaf die tijd hebben ze geen boete meer gehad. 

Meer info op: www.radioikc.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven