Pleinfeest: ‘Ruurlo houdt het niet droog’

Ruurlo hield het niet droog tijdens het optreden van Def Rymez, de zanger gooide een fles water in het publiek. De bezoekers gooiden een volle lading terug. Tientallen gevulde bierglazen werden naar de zanger gegooidRUURLO – Het pleinfeest in Ruurlo werd zaterdagavond afgesloten met een spetterend optreden van Def Rhymz. Bezoekers hielden het niet droog. Ook de zanger zelf kreeg een nat pak. Tijdens het optreden gooide Rhymz een fles water in het publiek. Def Rhymz kreeg een volle lading terug. Tientallen gevulde bierglazen werden naar de zanger gegooid.

Er waren die avond ook optredens van Bertus Steigerpaip en de winnaar van de Revanche of the bands, De Fokkers uit Zwolle. De pleinfeesten werden dit jaar georganiseerd door De Keizerskroon, De Tapperij, Café Nijenhuis, en de De Naober.

Organisatiebureau Red5Events zorgde voor de muzikale invulling van beide avonden.

[nggallery id=252]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven