Touwtrekwedstrijden bij TTV Eibergen

EIBERGEN – Deze week worden er weer wedstrijden georganiseerd op ’t Wievenveld. Woensdag start het Cameleon scholentoernooi.

De klassen zijn verdeeld in groepen 5/6 en 7/8. In deze laatste klasse is de wisselbokaal in handen van school de Berkel uit Rekken. Zij zullen er alles aan doen om de beker weer mee te nemen. Daarbij hebben ze concurrentie van praktisch alle basisscholen uit Eibergen. Voor de podiumplaatsen zijn er medailles en bekers. Voor alle andere deelnemers is er een aandenken. Aanvang wedstrijden 13.15 uur.

Op zondag treedt de touwtrekkersvereniging op als gastheer voor gewest oost. In deze competitie trekken praktisch alle Nederlandse topteams. Zeker de wedstrijden die nog in mei gehouden worden zijn belangrijk als voorbereiding op de Nederlandse Kampioenschappen die in Juni gehouden worden. Het is dus zaak voor zowel de verenigingen uit Berkelland als de rest om nog wat bij te schaven.

Vooral het mooie wedstrijdterrein van Eibergen belooft een spannende strijd. ’s Morgens wordt getrokken in de jeugdklasse en de 680 A en B klasse. Aanvang 10.15 uur. ’s Middags strijden de dames, de 640 en de 720 klasse. Aanvang 13.30 uur. De toegang is vrij.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven