Vader en dochter exposeren in bieb

BORCULO – Tot en met 27 juni exposeren Anke Steg-Hiddink en Gerrit-Jan Hidding met hun schilderijen in de Borculose vestiging van Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Gerrit-jan Hiddink (1919) was een zeer actieve man, altijd bezig met werken, tuinieren, en sporten. Op 76 jarige leeftijd is hij pas gaan tekenen en schilderen. Zijn eerste lessen volgde hij in ‘Het Hof’ van Frater Fennis.  De expositie bestaat uit aquarellen.

Zijn dochter Anke vond tekenen altijd al wel leuk, op school was  het haar lievelingsvak,  ze schilderde wel eens, maar echt actief werd ze toen zij in 1994 op cursus ging bij Ton Reukers in “Het Hof”. Eerst veel aquarellen en sinds 2006 heeft zij zich toegelegd op acrylschilderen. Van haar hangen enkele acrylschilderijen.

Ook de 14-jarige kleindochter en nichtje Lotte Lindenschot schildert en van haar hangt er een schilderij.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven