Veel animo voor Kinderdag- en Flitskamp

afbeelding-nieuw-roy-8882.jpgEIBERGEN – Maandagavond zijn de inschrijvingen voor het Kinderdag- en Flitskamp begonnen. Ouders met kinderen kwamen massaal naar ’t Spieker, vrijwilligers van beide kampen verzorgden daar de aanmeldingen.

Alle leerlingen van scholen uit Eibergen hebben een aanmeldingsformulier gehad. Ook kinderen buiten Eibergen kunnen zich aanmelden voor het Flitskamp. Dinsdagavond is de tweede en laatste dat ouders hun kids kunnen opgeven. Van 18.30 tot 20.30 uur kunt u in het cultuurcentrum terecht.

Het Kinderdagkamp vindt plaats van 17 tot 21 augustus. In dezelfde week is ook het Flitskamp, dat is van 19 tot 21 augustus.

Meer informatie op www.kdkeibergen.nl en www.flitskamp.hyves.net

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven