Verdachten vernielingen in Haarlo beboet

afbeelding-nieuw-roy-8914.jpgHAARLO – Vrijdagavond zijn er in het centrum van Haarlo vele vernielingen aangericht. De politie werd rond 23.30 uur op de hoogte gesteld door een aantal inwoners die getuige waren. Agenten hebben ter plaatse drie jongens van 16 en 17 uit Borculo beboet voor baldadigheid en wildplassen over een glijbaan. Drie andere jongens werden ondervraagd.

Rondom de speeltuin van HCR Prinsen zijn meerdere lampen kapot getrapt. “Overal in de speeltuin lagen lege bierflesjes. Verder is er bij ons op het terrein niets vernield. Ik ben blij dat de daders bekend zijn bij de politie”, vertelt de eigenaar.

Verder hebben de jongeren stenen gegooid naar woningen, ook zijn er diverse borden en bloembakken omgetrapt. Bij het voormalige hotel Burgers Inn is een ruit ingegooid, of de mogelijke verdachten dit ook hebben gedaan is nog niet bekend.

[nggallery id=284]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven