Vrouw raakt portemonnee kwijt na babbeltruc

EIBERGEN – Een onbekende man heeft maandag aan het begin van de avond een bejaarde vrouw gedupeerd. Na een babbeltruc ging hij er met haar portemonnee vandoor. 

De man kwam omstreeks 18.00 uur bij de vrouw die aan de Beltrumseweg woont aan de deur. Hij hing een verhaal op over een ziek kind en wilde graag van de telefoon van de vrouw gebruik maken. Eenmaal binnen deed hij voorkomen of hij geen contact kreeg met een arts en vroeg geld te wisselen voor een telefooncel. Bij het verlaten van de woning ging hij nog even snel naar binnen, omdat hij zogenaamd iets was vergeten. Kort daarop miste de vrouw haar portemonnee. De politie vraagt mensen die mogelijk meer over de man weten. Hij is ongeveer 35 à 40 jaar, 1.80 m, slank postuur, snor en had een onverzorgd uiterlijk.

De politie vraagt mensen die de verdachte hebben gezien, te bellen met 0900 – 8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven