Wevers voor het laatst langs de lijn

afscheid-henny-wevers-jpeg.jpgEIBERGEN – Ze waren er niet allemaal, maar het grootste deel van de uitgenodigde gastspelers was wel aanwezig bij de afscheidswedstrijd van Henny Wevers. De oefenmeester zette zaterdag na 35 seizoenen een punt achter zijn carrière als hoofdtrainer. Door Wevers zelf geselecteerde spelers van Ratum, AZSV, Pax, HSC ’21, WVC, Doetinchem, SKVW, SSSE en FC Eibergen vormden de selecties van een regionaal en een Eibergs team.

Dat het duel in een 3-2 overwinning eindigde voor de ‘thuisclub’ was slechts bijzaak. Meteen na afloop vormden alle spelers, begeleiders de arbiters Floors en Elferink een erehaag voor Wevers en zijn echtgenote Janny.

Daarna volgde er in het clubgebouw De Schöppe een receptie met diverse sprekers, die allen fraaie cadeaus hadden meegebracht, en kon iedereenafscheid nemen van de oefenmeester en zijn familie de hand schudden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven