Zwaar ongeval op Needseweg

mei-2009-009.jpgEIBERGEN – Woensdag rond 15.00 uur heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Needseweg. Vier gewonden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde op de kruising Needseweg met de Rietmolenseweg. Een 53-jarige man uit Eibergen die een tractor bstuurde wilde op de kruising links afslaan. Een 44-jarige bestuurster uit Neede haalde met haar auto het voertuig in. Door een onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing. De auto kwam daardoor in de sloot terecht.

Brandweer Eibergen moest de vier slachtoffers, de vrouw en drie kinderen (11, 17, en 17 jaar) uit de auto bevrijden. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd. De weg is enige tijd afgesloten geweest.

[nggallery id=271]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven