Bliksem slaat in Ruurlose woning

bernardlaan-j-frisolaan-ruurlo-012-border.jpgRUURLO – Dinsdag om 17.20 uur werd een woning op de hoek Johan Frisolaan – Beatrixlaan getroffen door de bliksem. In de verre omgeving was de klap te horen. Buurtbewoners hadden de schrik goed te pakken. De bliksem sloeg in de nok van de woning. Er raakte niemand gewond.

Alle elektra ging er af. Ook in de rest van de straat sloegen er stoppen uit. De schade is enorm, televisies, wasmachines en andere elektrische apparaten zijn vernield. Er was veel rookontwikkeling, maar er is geen brand uitgebroken. De brandweer van Ruurlo, die met 2 auto’s ter plaatse was heeft met de warmtebeeldcamera een controle uitgevoerd. Er zijn een aantal dakpannen van de woning verwijderd.

Volgens een politieman ter plaatse was de inslag zo sterk dat de lamp in de slaapkamer los kwam van het plafond. De gewaarschuwde hoogwerker uit Zutphen behoefte niet te komen. De bewoners zijn tijdelijk elders ondergebracht.

[nggallery id=331]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven