Bomer krijgt koninklijke onderscheiding

LOCHUIZEN – Loco-burgemeester Leo Scharenborg heeft vrijdagavond aan mevrouw H.J.M. Bomer-Wegdam (45) uit Neede een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Dit gebeurde tijdens de opening van de Lochuizer Kermis op het feestterrein aan de Oude Deldenseweg.

Mevrouw Bomer is dit jaar voor het laatst als voorzitter van de Buurtvereniging Lochuizen. Sinds 1989 is zij actief voor deze vereniging.

Naast haar inzet voor de Buurtvereniging Lochuizen was mevrouw Bomer de drijvende spil van verschillende verenigingen en stichtingen in het buurtschap Lochuizen. In 1994 heeft zij samen met de heer J. Roerink de Lochuizer Noabers opgericht. Tot 2002 was mevrouw Bomer bestuurslid van deze belangen-vereniging. Sinds 1997 verzorgt zij samen met anderen wekelijks de schoonmaak van de kleedkamers van Voetbalbalvereniging Lochuizen en het Noaberhoes.

Daarnaast is zij sinds 1999 secretaris van de Stichting Paasvuur Lochuizen. Verder  was mevrouw Bomer betrokken bij de oprichting van de Stichting Noaberhoes Lochuizen. Sinds de oprichting in 2004 is zij aangebleven als secretaris.

[nggallery id=373]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven