Dieven duwen gestolen auto in water

hogebrugweg-026-border.jpgBORCULO – Een Poolse visser kreeg zondag de schrik van zijn leven. De man zag een auto in het water liggen bij de stuw aan de Hogebrugweg. Hij alarmeerde de politie. Meteen werd er groot alarm geslagen. Brandweer Borculo rukte rond 7.30 uur uit met twee tankautospuiten en de duikploeg. Ook was een ambulance ter plaatse om eventuele slachtoffers op te vangen.

Bij aankomst was het nog onduidelijk of er nog een persoon in de auto zat. De duikploeg heeft de Berkel rondom de auto meerdere keren doorzocht maar kon niks vinden. De politie kon via het kenteken de eigenaar achterhalen.

Meteen zijn de agenten naar het huis van de persoon gereden. Om daar het verhaal te vertellen. De Borculose wist op dat moment nog niks van de diefstal en waar zijn voertuig was. Er is door de gedupeerde aangifte gedaan. De politie meld dat de auto gestolen is aan de Vordenstraat. Politie Berkelland is op zoek naar getuigen, mensen die wat gehoord of gezien hebben kunnen zich melden via 0900-8844.

[nggallery id=321]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven