Eibergse touwtrekkers winnen zwaarste klasse

afbeelding-nieuw-roy-8819.jpgEIBERGEN – De touwtrekkers uit gewest oost waren afgelopen zondag te gast in de Betuwe. Erichem wie anders altijd de reis maakt naar Twente en de Achterhoek tekende voor de organisatie. Ondanks de droogte van de afgelopen tijd waren ze erin geslaagd een mooi wedstrijdterrein aan te bieden.

Het ochtend programma starte met de jeugd waarin Vios Bison lijstaanvoerder is. Ook nu waren ze de sterkste en wisten de dag ongeslagen doorgekomen. Eibergen haalde met haar jonge team knap 13 punten. In de 680 A klasse waren de wedstrijden zeer aanvallend. Hiermee kon het team van Eibergen het best uit de voeten en behaalden de volledige winst. OKIA, Bison en Heure vochten fel om de tweede plaats die naar OKIA ging. Bison werd derde. De llaatse twee teams voeren nu de lijst aan. Eibergen staat voorlopig derde.

’s Middags was het de beurt voor de dames en de 640 klasse. Eibergen kan in dedamesklasse nog niet overtuigen. Met volledige inzet en werklust kwam het team niet verder dan twee gewonnen punten. Heel anders verliep de 640 klasse. Eibergen kon opnieuw overtuigen en werd wederom ongeslagen dagkampioen.

Okia wist nog enigzins in het spoor te blijven. Bison stelde met twee punten teleur en moest ook Heure voor laten gaan. Okia voert de lijst aan, Eibergen staat tweede.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven