Harmonieorkest Euphonia geeft zomerconcert

EIBERGEN – Op zaterdag 27 juni zal het harmonieorkest van muziekvereniging Euphonia uit Eibergen een zomerconcert verzorgen in Kulturhus Het Spieker. De afgelopen periode heeft het harmonieorkest gebruikt om te snuffelen aan diverse concourswerken ter voorbereiding op het concours op 20 november in Enschede.

Het zomerconcert bevat naast het concourswerk een luchtig programma. Het concert begint om 20.00 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren.

Scholenconcert door Koninklijke marechaussee orkest
Op 3 juli zal de Koninklijke Marechaussee een scholenconcert verzorgen voor de groepen 6 en 7 van de basisscholen. Het 60 man sterke trompetterkorps komt op uitnodiging van de Koninklijkonderscheiden muziekvereniging Euphonia naar Eibergen. Het orkest, dat onder leiding staat van Kapitein Janssen, geeft van 13.30 uur tot 14.30 uur een concert in de grote zaal van Kulturhus Het Spieker. Het trompetterkorps zal samen met de ruim 300 leerlingen bekende liedjes zingen. Na het concert zijn er docenten van de Triangel en leden van Euphonia aanwezig om de kinderen kennis te laten maken met de verschillende muziekinstrumenten. Naast wat te drinken ontvangen de kinderen na afloop tevens een verrassing.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven