Markt Wilgenhoeve brengt 1680 euro op

_hth0036-1.jpgRUURLO – Zondag vond bij de Wilghenhoeve een grote boeken- kramenmarkt en expositie plaats ten bate van het Westerborkscholenproject. Velen hebben hieraan meegewerkt. Enkele leden van de motorclub Ruurlo zetten hun grote tent belangeloos op. In deze tent kwamen de kramen te staan waarin van alles werd aangeboden.

Buiten was een stoelenmaker en een houtsnijderaan het werk. Vele leerlingen uit de 8e groepen van de basisscholen verkochten hun speelgoed, en leidden de andere spelletjes en er werd muziek gemaakt door enkele kinderen. Er was zelfs een levend standbeeld.Van het geen zij hiermee verdienden werd een groot gedeelte afgestaan voor het project.

Een in Ruurlo bekend duo, bestaande uit keyboard, zang en drums zorgde ook voor een vrolijke sfeer. Binnen was zaterdag al de grote boekenmarkt opgebouwd, met behulp van enkele ouders en leerlingen  van de basisscholen. Bijzonder mooie foto’s waren daar ook te zien. Boven was een expositie van schilderijen (Annie Rietman en Wim van Waveren), keramiek (Lineke Bosch) en bronzen beelden (Margreet Markus). Verscheidene exposanten en een exposant van een eerder jaar hadden een kunstwerk aangeboden om te verkopen ten bate van het project. Verder was er nog een loterij met leuke prijzen.

Het werd werkelijk een feestelijke dag. Met erg veel bezoekers, een mooi weertje erbij en een prima sfeer. De totale opbrengst was ruim € 1680. Het volgend jaar kunnen de kinderen van de 8e groepen in ieder geval naar Kamp Westerbork, en daarvoor werd deze dag opgezet.

De leden van de Amnestygroep Ruurlo wil iedereen danken voor hun giften.

[nggallery id=361]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven