Needenaar met slok op aangehouden

NEEDE – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 60-jarige man uit Neede aangehouden voor openbare dronkenschap. Rond 23.50 uur kreeg de politie een melding binnen dat er een man in de bosjes zou liggen met naast zich een blaffende hond.

De verdachte werd door de politie op een groenstrook van de Dumasweg te Neede aangetroffen. Met de hulp van een buurtbewoonster die zich over waakzame en de blaffende hond ontfermde, kon de politie bij de man komen. Hij was slecht aanspreekbaar en onvast ter been. De man rook naar alcohol.

Politieagenten hebben de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek. Hij werd ingesloten. Er is proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

De hond is ondergebracht bij een welwillende buurman die wel even wilde oppassen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven