Nieuwe rubriek: Berkellanders vieren feest!

BERKELLAND – De redactie van Nieuwsuitberkeland krijgt steeds vaker een verzoek om jarigen en andere feestjes op de site te zetten. We zijn er natuurlijk voor de Berkellanders.

Daarom hebben we een nieuwe rubriek in het leven geroepen ‘Berkellanders vieren een feestje’. Op de site komt een apart blok waar dit nieuws komt te staan.U kunt het feestnieuws inzenden. Een bruiloft, 50 jaar (Abraham of Sarah), 25 jaar, zoveel jaar getrouwd, geboorte, en ga zo maar door.

Stuur uw nieuws met een aantal foto’s naar [email protected] en wij zorgen er voor dat de persoon in het zonnetje wordt gezet. Ook kunnen wij op afspraak een reportage maken.

Eerste feestje op Nieuwsuitberkelland.nl
RUURLO – De bekende Ruurlose makelaar Gerard Wesselink heeft Abraham gezien. In de tuin van de woning staan drie Abrahams en ook het kantoor aan de Borculoseweg is feestelijk versiert. De 50-jarige makelaar is al sinds jaar en dag in Ruurlo gevestigd en is in Ruurlo een graag geziene persoon.

[nggallery id=333]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven