Odival weer succesvol tijdens wedstrijd

LELYSTAD – Zaterdag werd in Lelystad de districtsfinale geturnd in de vijfde divisie. Gymnastiekvereniging Odival ging ook deze keer met medailles naar huis; alle geplaatste meisjes stonden uiteindelijk op het erepodium.

Loretta Zieverink, die uitkomt bij de jeugd, niveau 10, moest vroeg op om 8.00 uur in Lelystad te verschijnen. Dit deerde haar schijnbaar niet, want zij won zonder moeite. Met een bijna perfect uitgevoerde brugoefening, een enkel wiebeltje op de balk en een uitstekende sprong en vloeroefening was de gouden medaille zeer verdiend.

Ellen Tijert en Ellen van der Most, die bij de senioren uitkomen, hoefden pas om 12 uur te verschijnen. Dat Ellen Tijert door een blessure de laatste weken vrijwel niet in staat was te trainen was niet te merken in haar prestaties gedurende de wedstrijd. De jury kende haar een tweede plaats toe, zodat zij een zilveren medaille in ontvangst mocht nemen. Ellen van der Most is, na een jaar uitval door een blessure, ook weer terug: ook zij ging met een zilveren medaille naar huis.

[nggallery id=327]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven