Ondernemer is zoveelste storing beu

img_4838.jpgNEEDE – Een deel van de Borculoseweg in Neede heeft zondagmiddag uren zonder stroom gezeten. Ondernemers in de straat zijn de storingen spug zat. Alex Posthumus, eigenaar van het Needs kaashoekje heeft een gigantische schade opgelopen.

“Dit is al de vierde keer in 5 jaar dat we lange tijd zonder stroom zitten. Het is gewoon schandalig. Alles wat nu in mijn vritine licht kan de container in. De diepvries met ijs is ook niet meer te redden. De schade loopt zeker op tot 1500 euro. We gaan dit via de verzekering regelen maar of de schade verhaalt kan worden is nog maar de vraag”, vertelt Posthumus.

In de straat zijn verder geen andere problemen aangetroffen. Wel moest bakker Stroet al zijn apparatuur opnieuw instellen. De storing duurde van 13.30 tot ongeveer 20.30 uur. De oorzaak van de storing was een breuk in een kabel.

Dit komt waarschijnlijk door eerdere werkzaamheden aan de weg. Monteurs van Liander hebben de kabel gerepareerd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven