Ongeval: Bestuurders met de schrik vrij

n315-neede-022-border.jpgNEEDE – Op maandagmiddag omstreeks 16.50 uur vond er een aanrijding plaats op de N315, Rondweg Neede- kruising Esweg. Hierbij waren drie personenauto’s betrokken waarin totaal vier mensen zaten.

De voorste auto, een VW Polo, komende uit de richting van Haaksbergen, wilde linksaf de Vaarwerkweg in slaan. De daarop achteropkomende Volvo kon in eerste instantie nog tijdig remmen. De auto die daarachter reed, een Opel Zafira, kon de Volvo niet meer ontwijken en raakte deze aan de achterzijde. Hierop kwam de Volvo, na de Polo aan de achterzijde geraakt te hebben, met een behoorlijke vaart in een droge greppel aan de rechterkant van de weg terecht.

De gewaarschuwde brandweer van Neede behoefte op een aantal hand en spandiensten na, niet in actie te komen. De gealarmeerde ambulance heeft de bestuurders van de Volvo en de Opel Zafira en de bijrijdster van deze laatste auto ter plekke onderzocht. Alle vier de inzittenden konden op eigen gelegenheid naar huis.

Het aftakelen van de voertuigen zorgde voor enige verkeersoverlast op de N315. Er is sprake van behoorlijke blikschade. Er moet gevreesd worden dat de Volvo total loss wordt verklaard.

[nggallery id=330]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven