Opbouw Reurpop in volle gang

reurpop-wesselink-015-border.jpgRUURLO – Op zaterdag 13 en zondag 14 juni vindt in Ruurlo voor de tweede keer ‘Reurpop’ plaats. Op het festivalterrein aan de Wiersseweg wordt met man en macht gewerkt aan de opbouw van het terrein.

Vorig jaar waren er ruim 5000 bezoekers aan het festival en de verwachting is dat het festival dit jaar meer bezoekers zal trekken. Het weer ziet er in ieder geval gunstig uit. De regen tijdens de opbouw wordt ingewisseld voor weer met meer zon. Het festival wordt georganiseerd door de Vrienden van Reurle.

Ruurlovandaag plaatst webcam
In de week dat het Reurpopterrein wordt ingericht, wordt er een grote paal met een webcam geplaatst. Onder het motto: ‘Big Brother is watching Reurpop ‘09’ zijn 24/7 de activiteiten op het Reurpopterrein te volgen. Om de beelden te bekijken kan men vanaf het moment dat de webcam bedrijfsklaar is, surfen naar www.ruurlovandaag.nl.

[nggallery id=332]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven