Opsporing Verzocht behandelt tasjesroof

NEEDE – De beroving van een 45-jarige vrouw op de Es in Neede, wordt dinsdagavond 23 juni behandeld in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Het incident vond plaats op woensdag 6 mei omstreeks 15.00 uur. De vrouw stond buiten bij haar geparkeerde auto om geld te storten bij de bank. Een paarse bedrijfsauto reed voorbij en een passagier daarvan griste de tas met daarin een geldbedrag van de schouder van de vrouw.

Tijdens de uitzending is een reconstructie gemaakt en er worden beelden van een bewakingscamera getoond. De uitzending staat gepland op dinsdagavond 23 juni om 21.50 uur op Nederland 1. De herhaling van de uitzending is op woensdag 24 juni om 10.05 uur op Nederland 2.

Getuigen met tips en informatie wordt gevraagd te bellen via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Eerdere bericht: Tasjesdief maakt geld buit in Neede

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven