Sidekick Jelmer Gussinklo opent Reurpop

RUURLO – Voor de meeste Ruurloërs zal het zo langzamerhand wel duidelijk zijn, 13 en 14 juni is het groot feest aan de Wiersseweg in Ruurlo. Want editie twee van het Reurpopfestival gaat op die dagen knallen.

Maar hoe moet een dergelijk feest als Reurpop beginnen? Bij de vorige editie was burgermeester Bloemen van de gemeente Berkelland bereid gevonden om het festival te openen. Met een mooi woordje werd er herinnerd aan Woodstock, en andere legendarische evenementen, waar volgens Bloemen nu ook Reurpop bij tussen hoort. Dat was editie 2008, maar hoe gaat de opening worden van editie 2009? Gelukkig bied radiobekendheid Jelmer Gussinklo daar een passende oplossing voor. Jelmer, bekent van het radioprogramma Stenders Eetvermaak op radio 3FM, is zelf afkomstig uit de directe omgeving van Aalten. Een echte Achterhoeker in hart en nieren dus. De daadwerkelijke invulling van zijn openingsact kan nog niet verklapt worden, hiervoor moet de bezoeker zelf bij zijn.

Maar voordat het allemaal zo ver is, gaat Jelmer eerst in zijn radioprogramma een aantal vrijkaarten verloten onder de luisteraars. Op 2, 3 en 4 juni worden er tussen 12.00 en 14.00 in het programma Stenders Eetvermaak van Rob Stenders en Jelmer de vrijkaarten verloot.

Benieuwd naar de openingsact van Jelmer, of gewoon naar het hele Reurpopfestival? Zorg dat u op tijd bent, op zowel de zaterdag als de zondag. Zaterdags is het terrein open vanaf 18.00 uur, en op de zondag is de poort vanaf 12.00 uur open. De kaartverkoop gaat steeds sneller lopen, dus haastige spoed is in dit geval wel goed.

Kaarten zijn te verkrijgen bij: Café de Tapperij te Ruurlo, Café de Gracht te Borculo, Focus Fashion te Ruurlo of op www.reurpop.nl. Op dezelfde site is tevens alle informatie te vinden omtrent Reurpop 2009.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven