Vandalen opgepakt na vernielingen

NEEDE – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een drietal 17-jarige jongens uit de gemeente Berkelland aangehouden voor meerdere vernielingen.

De politie ontving omstreeks 02.45 uur een melding dat er in Neede meerdere vernielingen zouden zijn gepleegd. Een getuige had gezien dat een groepje jeugdigen de vernielingen pleegden en alarmeerde de politie. Ter plaatsen bleken er in de Borculoseweg, Merelstraat en Kievitstraat onder andere auto’s te zijn vernield.

De agenten hebben in de omgeving gesurveilleerd en troffen later een drietal jongens aan. De drie jongens, alledrie 17 jaar en afkomstig uit de gemeente Berkelland, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de vernielingen in onderzoek en roept benadeelden op zich te melden via 0900-8844.

De aangehouden minderjarigen zijn aangemeld bij een jeugdpreventieproject waar een passende strafmaatregel zal worden opgelegd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven