Veel blikschade na ongeval op N18

watertoren-eibergen-19-6-2009-028-border.jpgEIBERGEN – Vrijdag heeft omstreeks 12.30 uur een aanrijding plaatsgevonden op de N18 in de buurt van de watertoren. Hierbij waren twee personenauto’s betrokken. Vanwege het sporenonderzoek was de weg gedurende langere tijd afgesloten.

Hierdoor ontstond aan beide kanten een lange file. Twee wagens van Rijkswaterstaat kwamen ter plaatse om het verkeer te regelen. De toedracht is voor alsnog onduidelijk; vermoedelijk kwam de Ford uit de richting van Eibergen en de Mazda uit de richting van Haaksbergen. Mogelijkerwijs is er sprake geweest van een verkeerd afgelopen inhaalmanoeuvre van de Mazda.

Zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen. Ook de woonplaats van de betrokkenen is niet bekend. De voertuigen zijn afgesleept door ASG. De politie wenste geen mededelingen te doen omtrent de toedracht, eventuele slachtoffers en de woonplaats.

Vanwege privacy overwegingen zijn mogelijke betrokkenen en kentekens onherkenbaar gemaakt.

[nggallery id=353]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven