Advertentiesite verrast 15.000ste bezoeker

taart-sander-wantia.jpgEIBERGEN – De eigenaar van tekoopineibergen.nl heeft woensdagmiddag de 15.000ste bezoeker van zijn website in het zonnetje gezet. ”Een afspraak maak je om na te komen toch?”, vertelt Stef Weerkamp. Zo ontving Sander Wantia een taart uit handen van Bakkerij Boenders.

Deze bakker maakte een speciale taart voor de adverteerder die er voor zorgde de 15.000ste bezoeker te zijn, en een advertentie te plaatsen op de site.

Er is een grote behoefte aan deze plaatselijke website waar mensen hun goederen of diensten aan kunnen bieden, kunnen kopen, verkopen of zelf ruilen. Doel van deze website is de geringe afstand tussen de biedende- en vragende partijen. Dit is in tegenstelling tot de landelijke variant Marktplaats, waar mensen veelal enorme reisafstanden maken, of portokosten hebben.

Eerdere bericht: Eibergenaar lanceert nieuwe veilingsite

[nggallery id=311]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven