20.000 mensen bezoeken spektakeltoer

afbeelding-nieuw-roy-13305.jpgBORCULO – De Achterhoek Spektakel Toer in Borculo heeft zondag ruim 20.000 bezoekers getrokken. In het centrum kon je over de koppen lopen. In totaal werden er vijftig voorstellingen gegeven. Het Benchatheater was één van de shows waar honderden mensen van genoten.

Op elf podia stonden artiesten zoals, Pazjanka Orkestra, De Flageolettes, en Caiman. Voor de kinderen was er ook van alles opgezet. Kruis en Mol – Mark Söhngen en Mart Heijmans – hielden voor de kleintjes een kindershow. Harrie Harrewar zette Borculo op z’n kop met zijn honden en loopeenden.

Drie plaatsen krijgen binnenkort nog bezoek van het rondtrekkend muziek- en straattheaterfestival. Dat is Wehl Zutphen en Ulft. De toer wordt georganiseerd door Stichting Achterhoek Spektakel Toer. Deze organisatie werkt nauw samen met gemeenten, vrijwillgers en het zakenleven.

Fotograaf Roy Nijman was voor Nieuws uit Berkelland de hele dag aanwezig en maakte een geweldige reportage. Zie hieronder.

[nggallery id=459]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven