Eibergse brooddief op heterdaad betrapt

afbeelding-nieuw-roy-12048.jpgEIBERGEN – Een inwoner uit Eibergen is woensdagnacht rond 01.30 uur op heterdaad betrapt. Oplettende politieagenten zagen dat de man bij supermarkt Emté aan de Laagte brood wegnam. De politie werd eerder die avond getipt door een voorbijganger die ook getuige is geweest van de diefstal.

De getuige had een duidelijk signalement van de brooddief, agenten hebben daarna het gebied rond de super in de gaten gehouden, en troffen de man weer aan bij het laad- en losgedeelde. Hij had al een grote tas met brood gevuld (zie foto).

De man moet donderdag bij de eigenaar zijn excuses aanbieden. Of er proces-verbaal is opgemaakt is nog onbekend.

Boom vernield op de Nieuwe Maat!
We krijgen steeds vaker foto’s toegestuurd. Vanmorgen hadden we een foto van een vernielde boom in onze mailbox zitten. Onbekenden hebben vannacht de boom doormidden gebroken. Ziet u ook wat in Berkelland, maak er foto’s van en stuur ze naar [email protected].

[nggallery id=410]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven