‘Grote buit’ bij inbraak Plus Kogelman

diversen-003-border.jpgRUURLO – Dieven hebben in de nacht van woensdag op donderdag bij Plusmarkt Kogelman aan het Julianaplein ingebroken. De verdachten zijn langere tijd binnen geweest en hebben geld en sigaretten buitgemaakt. De winkel is tot 10.30 uur gesloten geweest in verband met sporenonderzoek.

De inbraak in de supermarkt aan de Borculoseweg/Julianplein werd rond 6.30 uur ontdekt. Het bleek dat de dieven een gat in het dak hebben gemaakt en eenmaal binnen de alarminstallatie hebben gesaboteerd. In het pand werden een geldautomaat en de kluis opgebroken.

Dit moet de nodige tijd in beslag hebben genomen en ook het nodige lawaai hebben veroorzaakt. De politie is direct met een sporenonderzoek en een buurtonderzoek begonnen. Zij vraagt mensen die bijzonderheden over de inbraak weten, contact op te nemen met 0900 – 8844. Ook kan men Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000 bellen.

[nggallery id=413]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven