Grote ravage na inbraak in schietgebouw

afbeelding-nieuw-roy-12639.jpgEIBERGEN – Het schietgebouw van schietvereniging de Kroon op de Mors in Eibergen is vrijdagnacht getroffen door een grote inbraak. Dieven hebben geprobeerd geweren buit te maken. De gewerenkluis waar de luchtbuksen in zaten is zwaar beveiligd. Inbrekers hebben daardoor niks kunnen meenemen.

Een lid van de vereniging was zaterdagmorgen zijn hond aan het uitlaten. Opeens zag hij dat er een aantal ruiten kapot waren van het clubgebouw. Hij alermeerde de politie. Agenten kwamen ter plaatse om de aangifte af te handelen.

“De schade is enorm, de inbrekers zijn door een grote ruit naar binnen gekomen. Deze is eerst ingegooid met een steen. Gelukkig is de gewerenkluis goed beveiligd en is er niks buit gemaakt. Het heeft geen zin om de luchtbuksen mee te nemen. Ze zijn toch onbruikbaar na een diefstal”, aldus voorzitter Peter Mazereeuw.

Vanmiddag zal een schildersbedrijf de schade herstellen. De politie in Berkelland is op zoek naar getuigen die wat gezien of gehoord hebben zaterdagnacht in de omgeving van de Mors. Mensen kunnen zich melden via 0900 – 8844.

Bezoekers Openluchttheater zitten vanavond lekker droog!
Vrijwilligers zijn vandaag druk met het overdekken van het openluchttheater (zie foto hieronder). Bezoekers hoeven zich vanavond tijdens het optreden van The Commitsments niet nat te laten regenen. Er zijn vanavond bij de entree nog voldoende kaartjes voor het concert beschikbaar. Dus komt allen!

[nggallery id=433]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven