Harmonicaspelers vermaken publiek in Borculo

BORCULO – Op zaterdag 1 augustus organiseert de Stichting voor Cultuur, Sport en Spel het derde trekzakken festival in het centrum van Borculo.

Verwacht wordt dat het aantal harmonicaspelers opnieuw groter zal zijn dan vorig jaar. Zij kunnen zich inschrijven op dezelfde dag vanaf 10.00 uur bij Café De Gracht. Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden. Diverse harmonicagroepen en vele individuele harmonicaspelers zullen op verschillende locaties aan het Muraltplein in Borculo optreden. Om 16.30 uur zal nabij de Café De Gracht een ‘grande finale’ plaatsvinden met alle harmonicaspelers.

Ter aanvulling zullen dit jaar diverse kramen worden ingericht met oude ambachten en streekeigen producten. Dit trekzakken festival zal een ware happening worden in het centrum van Borculo. Naar verwachting zullen zo’n 300 harmonicaspelers aanwezig zijn.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven