Jongeren vernielen schuilplaats bij Stokkersbrug

EIBERGEN – De politie heeft maandagmiddag vier jongeren van 12, 13, 14, en 18 jaar aangehouden voor het plegen van vernielingen bij de stuw ter hoogte van de Stokkersbrug.

Agenten kregen omstreeks 14.50 uur een melding dat jongelui bezig waren met het vernielen van een overdekte schuilhut aan de Stokkersweg. Er zijn tegels vernield en planken van het huisje losgetrokken.

Een getuige sprak de jongeren aan op hun gedrag en hield hen op tot de politie arriveerde. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Waarom staan er twee prullenbakken bij de schuilplaats?
Is de gemeente nu al voorbereid op een volgende vernieling? Fotograaf Roy Nijman reed langs de schuilplaats en zag daar twee prullenbakken staan (zie foto). Precies naast elkaar. Is dit een test, welke bak wordt het eerste in brand gestoken. Wat denkt u? Kent u nog meer plekken waar dit te zien is?

afbeelding-nieuw-roy-12611.jpg

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven