Kids vermaken zich op brandweermiddag

RUURLO – De brandwachten van het korps uit Ruurlo hebben er voor gezorgd dat kinderen zich maandagmiddag konden vermaken op een weiland aan de Bekkenwal. Hier vond de eerste brandweermiddag van dit jaar plaats.

De kids mochten eerst een ritje maken in een tankautospuit, daarna werden ze naar het weiland gebracht waar tal van spelletjes waren uitgezet. Met een echte brandweerspuit moesten de deelnemers proberen een nep brandje te blussen of een bal door een gat spuiten.

Het watergevecht met enkele spuiten was onder de kinderen helemaal in trek. Maandag 10 augustus wordt op het terrein van pannenkoekenboerderij De Heikamp de tweede brandweermiddag gehouden.

Vertrek is om 14.00 uur op het Kerkplein. Iedereen is die dag welkom.

[nggallery id=460]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven