Laatste diploma-uitreiking voor Boers

afbeelding-nieuw-roy-11418.jpgEIBERGEN – Docente Riet Boers (62) uit Denekamp heeft woensdagavond afscheid genomen van het Assink Lyceum aan de Prins Bernhardstraat. Na acht trouwe dienstjaren op deze school zet ze een punt achter haar carrière.

Het afscheid was voor de Denekampse bijzonder, ze reikte aan haar laatste klas – VMBO Zorg en Welzijn – de diploma’s uit. “Ik heb al mijn oud leerlingen uitgenodigd op mijn afscheidsreceptie. Door hun heb ik altijd veel arbeidsvreugde gehad. Daar wil ik ze voor bedanken”, aldus Boers

Boers heeft niet alleen bij het Assink Leyceum gewerkt, ze is 25 jaar werkzaam geweest bij het Twents Carmel College in Denekamp. Ook heeft ze gewerkt in Helmond, daar was ze docente beroepsopleiding gezinsverzorging.

Nu gaat de Denekampse meer tijd vrij maken voor hobby’s, met haar man gaat ze naar Frankrijk om een boerderij uit 1742 op te knappen.

[nggallery id=389]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven